AKE – Cutting & better

Efektivno rezanje   AKE je svetski proizvodač vrhunsko kvalitetnih testera sa visokim kapacitetom. Male stolarske radnje i veliki prerađivači drveta, a takođe i zahtevni samostalni kupci jednako cene naže inovativne tehnologije. Bilo da je reč o kružnim ili tračnim testerama, HSS, DIA ili TM zubima, široki spektar proizvoda najbolja rešenja nudi za drvnu i metaloindustriju.
Efektivno glodanjeAko tokom obrade glodanjem Vaši zahtevi su ekonomičnost i vrhunski precizitet, kod AKE sigurno ćete naći pravo rešenje. Pored klasične ponude standardnih alata možete izabrati i pojedinačne proizvode. Naš specijalitet je izrada pojedinačnih proizvoda prema zahtevima poslovnih partnera i u skladu sa postojećim mašinama u proizvodnji.
Efektivno bušenjeVaš kompetentan partner smo i na polju bušenja. AKE sa svojim burgijama nalazi optimalna rešenja na sve takve zahteve. Široki spektar proizvoda pokriva svaki mogući zahtev, i garantira kvalitet i precizitet.
Efektivno stezanjeAko hoćete da postignete vrhunski kvalitet obrade, pored alata sa najboljim konceptom, imate potrebu i na najbolje stezne elemente. Takve možete naći u našoj ponudi i na stacionarne, i ne prelazne sisteme. Za svaki tip mašine i tip alata nudimo odgovarajući stezni element, sa vrhunskim kvalitetom.

 825 total views,  1 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *