filozofija

filozofija_drvoFilizofija Cutting&Better

Izraz “Cutting&Better” za nas nije samo slogen, to je naša filozofija. Pored izrade alata, naš cilj je da budemo sve bolji i bolji, da Vam uvek nudimo bolja rešenja, bolje usluge, da bismo Vam postali stalan partner!

Uspeh

Naše uspehe merimo zadovoljstvom poslovnih partnera. Naš prvi cilj je da budete zadovoljni sa nama!

Iskustvo

AKE je jedan od najvećih i najmodernijih proizvođača alata. Kvalitet naših proizvoda i usluga su već 50 godina svetsko priznata.

Ekonomičnost

Cilj AKE je vrhunski kvalitet, obrada na vrhunskom nivou, i korišćenje najboljih materijala. Trudimo se, da sa našim usluguma i alatima poboljšavamo i pojednostavimo Vaše proizvodne procese, povećavamo kapacitet, i ekonomičnost.

Stručno savetovanje

Iskusni stručni saradnici i prodavci stručno Vas informišu. U slučaju da postoji problem, pokušavamo da to rešimo prema Vašim zahtevima, i u skladu sa Vašim proizvodnim procesom.

Mreža

Zahvaljujući našoj prodajnoj/komercijalnoj službi u Srbiji u mogućnosti smo da brzo i efektivno reagiramo na Vaše zahteve. Naš cilj je da budemo u blizini poslovnih partnera.

Usluge

Pouzdanim stručnim savetovanjem, i našim stalnim prisustvom nudimo svoje usluge tokom celog veka trajanja alata. Pored oštrenja takođe vršimo i popravku i obnovu alata, koristeći se sa najmodernijim tehnologijama.

Širok spektar proizvoda

Većinom firmu AKE poznavaju kao proizvođača kružnih testera, ali to nije sve. Da li je reč o sečenju, glodanju, bušenju ili stezanju, širok spektar našeg proizvodnog programa pokriva svaki zahtev poslovnih partnera, i garantira vrhunski kvalitet i preciznost.

Pouzdanost

Naš cilj je da Vam maksimalno zadovoljimo svaki zahtev, i da Vam budemo stalni, pouzdani dobavljači alata.

Eksperimenti&Razvoj

Naš uspeh se zasniva na motivaciji, interesovanju i stručnosti, koji zajedno vode do stalnog razvoja naših proizvoda. Naše inovacije su jedan deo razvoja alata u svetu.

Korporativna etika

Uspešna zajednička budućnost se zasniva na pouzdanoj vezi – to znači više, nego jednostavno proizvoditi kvalitetne alate. Sadržava ujedno da sa poslovnim partnerima i saradnicima formiramo zajednicu koja se zasniva na zajedničkom interesu.

 595 total views,  1 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *