Cutting & better

Cutting & better

“Cutting & Better” je filozofija firme koja se ostvaruje i u praksi. AKE ne samo da jednostavno prodaje alate. Cilj nam je da postanemo uspešniji, da preko nas i naši poslovni partneri postanu uspešniji. Zajedno nalazimo bolja rešenja, bolju uslugu, i zajedno profitiramo iz vrhunskog kvaliteta.

Kvalitet

Pojam AKE je već postao sinonim za vrhunski kvalitet. Naši proizvodi su čuveni prema odličnim materijalima i stručnoj izvedbi. To garantira poslovnim partnerima ekonomičnu proizvodnju sa besprekornim rezultatima. AKE sve to garantira sa stalnom optimalizacijom proizvodnih procesa. Ne samo da poznajemo nivo kvaliteta, nego sa najmodernijim tehnologijama merenja stalno razvijamo isto.

Stručnost

Naš poznati inovativni potencijal ima veliki uticaj na razvoj tehnologija proizvodnje alata. Rado dobijamo specijalne zahteve poslovnih partnera, na koje iz dana u dan uspešno odgovaramo. Ako neko od naših poslovnih partnera ima probleme, nudimo mu rešenja u skladu sa njegovim zahtevima, i sve to brzo, pouzdano, i uz adekvatnu cenu.

Pouzdanost

Većina standardnih proizvoda je moguće iz magacina odmah preuzeti. Moderni proizvodni proces i razvijena logistika fleksibilno i i brzo reagira na uska grla. I na polju specijalnih alata brzo zadovoljavamo potrebama. U svim slučajevima je istina da se u AKE možete slobodno pouzdati. To je jedan od razloga, da smo jedan od prvih dobavljača poznatih proizvođača mašina.

 4,806 total views,  2 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *